Okul Heyecanı: İlk Tatil Kahvaltısı

Merhabalar güzel bir haftasonu dışarsı pırıl pırıl serin havadan eser yok.İlk tatil kahvaltısı, torunum bu sene ana okuluna başladı ilk hafta sonu tatili, torunumun süpriz kahvaltı sofrası.Ben de onu teşvik etmek adına kahvaltıya bize çağırdım. İlk bir kaç günün okula gitmenin  hevesi gittikden sonra.

Sabah okula giderken söylediği cümle şu, anne ben her gün okula gitmek zorundamıyım, neden her gün okula gidiyorum.Annesi  evet oglum sen her gün artık okula gideceksin bundan sonra, çünkü büyüdün abi oldun, hayata atılana kadar okullusun. Cevabın sonunda derin sessizlik hayallere dalıp peki ne zamana kadar? Okul tatil oluncaya kadar.Ne zaman tatil olacak?Yazın okullar kapanıncaya kadar.Yine derin bir sessizlik.

Havuç canavarı sabahleyin havuç olmassa kahvaltının tadı olmaz illaki, tabi bir de salata kışın mahrum kalacağız oma olsun havuçla yetiniriz artık.Maşallah  kuzuma Rabbim zihin açıklığı versin inşallah cümlesinin evlatlarınada.

Menümüzde kızımın ekmek makinasında pişirdiği kuru domates biberli ekmek. Burdaki ekmeğin ölçüsüyle aynı sadece kuru biber domates ilave etmiş kızım içine benim pişirdiğim fıstıklı frambuaz soslu kek, civ civ kurabiyeler, portakal kabuğu reçeli, kızılcık marmelatı.

Fıstıklı franbuaz soslu kek, yakında tarifi geliyor.

Bu yazılarıda okumak isterseniz tıklayınız.

Yeni evde hafta sonu kahvaltısı

Kahvaltı sofrası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir