Yeni Evde Pazar Kahvaltısı

Merhabalar bir aydır evimiz de tatlı telaşemiz vardı.Kızım ve eşi ayrı bir eve kiracı olarak taşındı.Neyseki şükür yerleşti, beni de taşındığı eve kahvaltıya davet etti.Giderken ben de hazır su böreği  yufkasından  böreği pişirdim.Torunum keki çok sevdiği için onada kek pişirip götürdüm.Giderken dediğime bakmayın aynı binanın 11 katındaki daireye taşındı.Su böreği şahane oldu niye bu zamana kadar alıp pişirmediğim için kendime kızdım durdum.

El de açılan su börekleri gibi oldu.Kek derseniz süper pişti tahinle pekmez keke çok yakıştı,hafif ince kek olmasına ramen tadı süperdi.Tahinin ve pekmez neye katılırsa güzel bir lezet veriyor.Bir daki sefere de tahinli pekmezli ekmek deneyeceğim eminim oda lezzetli olur çörek tadında ekmek olur herhalde.Herkese tavsiye ederim .Tarifleri bir dahaki yazımda yazacağım şimdilik bu kadar.Yaradan mevlam taşındıkları ev de ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah.

Menümüz:

Kahvaltılık zeytin peynir

Su böreği

Tahinli pekmezli süper kek

Domates,biber, yeşillik

Bu yazılarıda okumak isterseniz tıklayınız.

Anneye özel kahvaltı sofrası

Hafta sonu kahvaltı sofrası

Kahvaltı sofrası(sandavic domatesler)

Çocuklarda eğlenmek bitmez.

“Yeni Evde Pazar Kahvaltısı” üzerine 12 yorum

  1. Canım çocuklarımız büyüyor ayrı evlere çıkıyor:))Biz anneleri biraz
    bursada ayaklarının üstünde durmaları şart.Benim oğlumda ayrı eve çıkıcam diyor ünüversiteden sonra her şeyin hayırlısı.Menü ha
    rika ellerine sağlık sevgiler.

  2. Evet derya hanım dediğiniz gibi.Kızımın ayrı evinin olması ayrı bir güzellik artık komşuyuz.Hayırlı olur inşallah yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederğim.Yuvanızda sevgi muhabbe eksik olmasın inşallah.

  3. güle güle otursun kahvaltıda süper görünüyor ellerinize sağlık sanada bir kapı daha çıktı :::)

  4. Teşekkür ederim kardeşim.Sizleride bekleriz kahvaltıya nasip olursa inşallah.Herkese selam.

  5. hayırlı uğurlu otursun bacım ellerine sağlık çok nefis gözüküyor selamllar öptüm.

  6. Teşekkür edrim ablacığım ,istambulu gelince sizide bekleriz.Herkese selam.

  7. Gülü güle otursun Fatma Hanım. Ne güzel sizden de fazla uzağa gitmemiş. Birbirinize komşu olmuşsunuz. Hazır su böreği yufkasını hiç denememiştim, madem beğendiniz hemen deneyeceğim. Kızınız da sizi pek güzel ağrlamış, onun da ellerine sağlık.
    Sevgiler…

  8. Teşekkür ederim evatolyesi, aslı hanım evet kızımla komşu oldum böyleside güzelmiş. Allah bozmasın.Mevlam ümmeti muhammedin evlatlarını korusun.sevgiler

  9. meraba fatma hanım,sizi uzun süredir takip ediyorum bloğunuz harika sizin kadar sık güncellenen hiç bir blog yok inanın ben takibe yetişemiyorum bir bakıyorum 2 3 tane tarif daha eklenmiş sizi çok başarılı ve içten buluyorum.hz.Allah hayırlı afiyetli günler versin…

  10. Teşekkür ederim Sultan hanım,güzel dua ve dilekleriniz için,daha önceki beyti kebabı yorumlarınızdan hatırladım sizi,uzun zamandır yorum bırakmamıştınız sesinizi,soluğunuzu duyunca sevindim,yeni tariflerde görüşürüz inşallah.Allaha emanet olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir