Bardak Örtüsü

Merhabalar gününüz güzelikle dolsun, üzüntü  sizlerden uzak olsun inşallah. Facebook tan kızımın  indirdiği  dantel modelleri bu adresten aldım. Beğendiklerimi örmeye başladım. Ellerim epey paslanmış dantel yapmayalı , önce küçük parçalardan yola çıkarak bu şirin bardak örtülerini hazırladım.İlk defa dantel örmeye aşlayanlar için küçük parçalar alışması açısından zor olmaz hatta çabuk biten parçalar ilk defa örecekler  için teşvik olur.

Çıkardığım model için kullandığım  70 numara altıkat dantel ipliği  bence biraz ince düştü, sizler yaparsanız 60 numara altıkat dantel ipliği kullanın,19 numara tığla örün.Çok çabuk ürüyen keyifli iki model.Facebook sayfamdada orjinali bulunuyor oradan inceleyebilirsiniz.Örneği bir kaç açıdan çektim gayet rahat çıkartılabilir.

Şemanın  üzerine tıklayıp resmi büyütebilirsiniz

Malzemeler:

  • 60 numara dantel ipliği
  • 19 numara tığ
  • istediğiniz renkte kum boncuk

Bu yazılarıda okumak isterseniz tıklayınız.

El emeği göz nuru

Mutfak takımı

“Bardak Örtüsü” üzerine 5 yorum

  1. Teşekkür ederim Sibel, Deryacığım yeni meşgalem eskiye geri döndüm.İternet de bakım vardı dünden beri ulaım dışıydı yapıldı ancak cevep yazabildim.Sevgiler.

  2. Nasıl güzel, nasıl zarif, nasıl da şık olmuşlar Fatma Hanım. Ellerinize, emeğinize sağlık olsun. Sanırım en altta ki modelden ben de yapacağım, evdeki tadilat işleri biter bitmez…
    Sevgiler:)

  3. Kolay gelsin Aslı hanımcığım,ev deki tadilatlar cansıkıcı olsada bitince ferahlıyor insan.Allah yardımcın olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir