El İşi Çanta, Bebek Şekeri ve Sepeti

Elişi Çanta Bebek Şekeri Ve Sepeti

Merhabalar haftasonu gittiğim oğlum ve gelinimin ziyaretinden döndüm. Dünürüm Yücel hanımın hazırladığı güzel tarifleri ve elişilerini sizlerle paylaşacağım. Hele ördüğü elişi çantalara bayıldım, çok harika olmuşlar. Sizler de göreceksiniz el emeği göz nuru hazırlanan güzellikler. Gelinimin annesiyle beraber doğacak prenses kuzucuğum için hazırladıkları şekerlere diyecek söz bulamadım ellerine emeğine sağlık. Buyurun güzelliklerini sitede görünce sizler de benimle hem fikir olacağınıza eminim. Fotoğrafların kalan kısmı yazının devamında. Gezdiğim tarihi mekanları da vakit buldukça sizlerle paylaşacağım şimdilik bu kadar. Güzelliklerle kalın.

Elişi Çanta Bebek Şekeri Ve Sepeti

Yeni doğacak kuzucuğumun şekerleri ve sepeti.

Elişi Çanta Bebek Sepeti Ve Şekeri

Harika el örgüsü çantalar.

Elişi Çanta Bebek Sepeti Ve Şekeri

Elişi Çanta Bebek Sepeti ve Şekeri
Bu yazılarıda okumak isterseniz tıklayınız.

El emeği göz nuru

Kardeşimiz eserleri

“El İşi Çanta, Bebek Şekeri ve Sepeti” üzerine 7 yorum

  1. Merhaba,
    Bebek şekeri sepeti bakıyorum sizin yaptığınızda ilgilimi çekti emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Sipariş alınabiliceği yazılmış, ne kadara yapıyorsunuz fiyatı konusunda da bilgi verebilirmisiniz ?

  2. Merhaba Gökçek bebek sepeti kargo fiyatı hariç 60 milyon şekerlerde içinin biblosu ve konulan malzemenin tutarına göre değişiyor.Ben yapmıyorum dünürüm hazırlıyor denizlide kendisi ilgilenirseniz fiyat çıkarttırıp ögrenirim.Mail adresini yazmıştım siteye ilgilenirseniz mail de atabilirsiniz.

  3. merhaba,
    yapmış olduğunuz bebek sepeti ilgimi çekti..çok güzel olmuş fiyat konusunda bilgilendirmenizi rica ederim
    tşkler

  4. bir önceki yukarıdaki yazımda mail adresimi yanlış yazmışım bu adresimi dikkate almanızı rica ederim..

  5. Merhaba Ceyda yukardaki şekerleri ve sepeti ben yapmıyorum.Dünürüm Yücel hanım yapıyordu kendisi Denizlide oturuyor.torunum doğduktan sonra fırsat bulup yapamıyor artık,sorunuzu ilettim artık yapmıyorum cevabını verdi.İkibuçuk sene önce yukarda yazdığım fiyatta yapıyordu.

  6. Gördüğün gibi fiyat listesini çıkardım.yapacak olanlara fikir olsun resimleri kaldırmadım.Çünkü artık dünürüm dışarıya yapamıyormuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir