Çikolata Soslu Çilekli Dondurma

Merhabalar havalar ısındı dondurma yemenin zamanı geldi,taze çileğinde tam mevsimi. Maraş usulu çilekli dondurmayla bitter çikolata sosunun buluşması.Bu nefis tatlı ikilisini hazırladım. Şımartan meyveli tatlar etkinliğine yolluyorum.Bizlere ev sahipliği yapan  etkinlik sahibine bizleri konuk ettiği için teşekür ediyor kolay gelsin dileklerimi iletiyorum.Resimde görüldüğü gibi içinde maraş usulu çilekli dondurma ve benmari usulu biraz su katarak inceltip erittiğim fıstıklı bitter çikolata, süslemek için ceviz ve çilek bulunuyor. Maraş usulu dondurmanın tarifi sitede olduğu için yazmadım, buradan ulaşabilirsiniz. Katılan arkadaşlara kolay gelsin diyorum.

Bu yazılarıda okumak isterseniz tıklayınız.

Evde dondurma hazırlama rehperi.

Evde waffle ve dondurma keyfi.

“Çikolata Soslu Çilekli Dondurma” üzerine 6 yorum

  1. Fatma’cım, merhaba canım. Uzunca bir süre sessiz kaldım ama biraz ara vermem gerekiyordu. Oğluşun SBS sınavı yaklaştıkça stresimiz de arttı ve zamanımın çoğunu onu takip ve motive etmekle geçiyor. Yine de dayanamadım ve bi ses veriim dedim. Hem de yeni bir etkinliğe ev sahipliği yaparak döndüm aranıza. Mutlaka beklerim, o güzel tariflerinden yapıp gönderirsen çok mutlu olurum.
    Sevgilerimle

  2. Yazmaya öyle kaptırmışım ki kendimi bu güzel görüntüye methiyelerimi yazamadan gönder tuşuna basıverdim. Aslında bu nefis görüntü tam da benim etkinlik konuma uygun ama sen yine bunun gibi harika bir tarif daha döktürüverir bana gönderirsin di mi 🙂

  3. Merhabalar özlemciğim döndüğüne sevindim, oğluşunada başarılar dilerim allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.Etkinliğe gelince mutlaka katılmaya çalışacağım.Şimdiden sana kolay gelsin diliyorum.Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir