Müjdeler Olsun Babaanne Oldum

İpek  Dünyaya Geldi

Merhabalar prenses İpek kızımız bügün 3, 10 geçe dünyaya geldi.Mevlama sonsuz hamdu senalar olsun.Alah herkese böyle güzellikler nasip etsin insallah.Mevlasını seven Kuranını, Peygamberini seven.Ana babasına ,vatanına hayırlı bir evlat olur inşallah.Mevlamız cümlesinin evladını kazadan,beladan kötülüklerden korusun hayırlı yazılar yazsın.Amin

“Müjdeler Olsun Babaanne Oldum” üzerine 8 yorum

  1. gözün aydın bacım.ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin .hayırlı olsun minik kızımız.selamlar öpüyorum hepinizi.ablan.

  2. Teşekkür ederim ablacığım.Darısı yeğenlerimin başına inşallah.Hepinize selamlar

  3. Hoşgeldin İpek Bebek… Allah seni önce kendisine sonra ailene ve sevdiklerine hayırlı bir evlat eylesin inş. Anne ve babanla güzel, mutlu, sağlıklı,huzurlu ve afiyet dolu bir ömür yaşaman dileğiyle…
    Büyük Teyzen Halise….. Kocaman Öptüm Seni İpek Bebeğim…

  4. Teşekkür edrim ablacığım güzel duaların için darsı yeğenlerime inşallah

  5. Hoşgeldin İpek Bebek… Allah sana haırlı, güzel ömürler verin inşallah… yüzün hep gülsün…
    Teyzeciğim gözünüz aydın… 🙂

  6. Uzun zamandır sitenize girmiyordum.Malum yaz tatili vs.Bugün girince İpek Bebeği öğrendim.Ve çok sevindim.Anneannelikten sonra babaanneliğide tattığın için seni tebrik ediyorum Fatoş’cum.Hayırlı uğurlu olsun analı babalı,güle güle büyütün.Çok öpüyorum.

  7. Teşekkür edrim Nilgüncüğüm darısı senin başına inşallah .Hayırlı ramazanlar herkeze selam en kısa zamanda görüşürüz inşallah.Seni aradım ama yakalayamadım tatile çıkmıştım altu handan öğrendim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir