Yeğenimin Hafta Sonu Sofrası

Yeğenimin hafta sonu sofrası

Bütün karadeşler hafta sonu yeğenim Deryanın evinde toplandık.Epeydir gitmek istiyorduk bir türlü fırsat bulup gidememiştik nihayet fırsat bulup evine ziyarete gittik.Yemek çok güzel geçti.Deryacığım bizi evinde ağırladığın için teşekkürler. Sohbet muhabbetten sonra .Yeniden görüşmek üzere evimize dağıldık.Fırsat buldukça sitede olmayanları yayına koyacağım.Yemeklerin hepsi çok lezzetliydi pişirenlerin ellerine sağlık.

Yemek menümüzde

Ablamın yaptığı ;

yeğenimin sofrası

Benim pişirip götürdüğüm;

Yeğenimin Sofrası

Zekiye kardeşimin getirdiği ev yapımı hazır su böreği

Emine kardeşimizin yaptığı meşhur kadayıf tatlısı

Deryacığımın yaptığı;

“Yeğenimin Hafta Sonu Sofrası” üzerine 4 yorum

  1. Evet kardeşim… İhsan oğlumun ve kızımın güzel ev sahiplikleriyle, kardeşlerimle beraber (ablamlar hariç) çok güzel bir gün geçirdik. Hepinizin ellerine ve ayaklarına sağlık. … Birde süpriz misafirimiz Azeri oğlumuz vardı… Yine güzel günlerde görüşmek dileğiyle….

  2. Teyzeciğim çok güzel ve çok keyifli bir gündü sizlerin de geldiğiniz için ayaklarınıza ve güzel yemekleriniz için de ellerinize sağlık .
    patatesli dereotlu böreğine bayıldım teyzeciğim, en kısa zamanda siteye koymanı tavsiye ederim 🙂

  3. bende birşeyler yazayım dedim o davette bende vardım pilav bir harikaydı börek ve dolmada öyle yengemin kadayıfı na diyecek yoktu hepnizin ellerine sağlık

  4. deryacm sofran çok güzel hayatm tadını blmiyorm ama güzel görünüyor halise ablamın dolması yakıyo ooooh börekler tatlılar yiyin bakalım benm yerimede yiyin :))))))))))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir